Difficulty
Calories
409
Number of persons
4
Preparation time
90 minutes

Ingredients

  • 0,5 kilo barbecue of grill paling
  • Sap van 1 citroen
  • 2 el bruine suiker of mirin (rijstwijn)
  • 2 el worcestersaus
  • 2 el sojasaus

Materials

  • Grill of barbecue
  • Saté prikkers

Preparation

  • Leg de satéprikkers in water.
  • Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm.
  • Meng de suiker, worcestersaus en sojasaus in een kom, warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen.
  • Voeg de paling toe aan de marinade en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast, draai af en toe de stukjes om.
  • Prik de stukken paling op de satéprikker, op elk één.
  • Grill ze 6 à 10 minuten op het rooster, draai ze regelmatig om.
  • Besprenkel ze met citroensap en serveer.
  • Lekker met geraspte komkommer or radijs.

Lekker op de barbecue of onder de grill.

Other tasty recipes

Toegevoegd aan je winkeltas!

Direct afrekenen
Anderen kochten ook

Geen producten in de winkeltas.